galei-logo

העולם הקולינרי של שף אסף גרניט וקבוצת מחניודה


הזמן שולחן 


בפעם הראשונה ששמענו את הסיפור האמיץ של לוטה – נמלאנו הערכה.
בפעם השנייה – כבר התאהבנו לגמרי.
לוטה האמינה בעצמה, בכנרת, במלון ובצוות ולכן בשבילנו,
לוטה היא סיפור של השראה, נחישות ותעוזה.
בדיוק הערכים שמאפיינים אותנו, בקבוצת מחניודה.

אז הפשלנו שרוולים, וניגשנו לעבודה: איך מעבירים את רוח הדמות דרך האוכל?
מאחר ובאוכל אנחנו מבינים, יצרנו פרק משלנו בסיפור שגדול מאיתנו.
יצאנו לדרך עם המון חשיבה ותכנון ובעיקר - רספקט.
ללוטה, לגליל, לנחלים, לאגם, לטבע, למגדלים ולקהילה הטבריאנית, על מורשת האוכל הכל כך מיוחדת, המאפיינת אותה.

אז מי אם לא המגדלים המקומיים?
אנחנו לא היחידים שחושבים, שאוכל מקומי טעים יותר, בריא יותר ואיכותי יותר.
והכי חשוב? - מוסרי יותר.

כשאנחנו בוחרים בתוצרת גלילית,
בין אם ממחלבות מקומיות, מגדלי בקר ועופות, ייננים, דייגים טבריינים או מאפיות מהסביבה,
אנחנו בוחרים ללכת בעולם הזה ביחד, עם אחריות משותפת.
אנחנו, המגדלים וגם אתם, הלקוחות שלנו.
 
עם האמת הזו, של אוכל מצוין ומחווה לעבר,
אנחנו חושבים שאם לוטה הייתה באה להתארח אצלנו, היא הייתה מאושרת.

 
מסעדת לוטה
אבן הראשה הקולינרית של גלי כנרת, היא מחווה מרגשת לגברת הראשונה של המלון.
מצד אחד – שמרנו על מורשת האירוח האירופאית של לוטה, ומנגד - על מסורת האירוח הירושלמית שלנו.
התוצאה? יציר כלאיים מסקרן שבליבו – הטבחים שלנו.
אתם חייבים לראות אותם פותחים את הבוקר, על 200 קמ"ש:
מערבבים, צוחקים, מגלגלים, צועקים, משקשקים ומגישים תוהו ובוהו יצרי ומאורגן להפליא של טעמים, ריחות וצבעים.

מה מחכה לכם כאן?
ארוחת הבוקר מוגשת לשולחן, עם מנות קטנות ומסקרנות המגיעות בזו אחר זו: מזטים ים תיכוניים, סלטים רעננים, לחמי מחמצת תוצרת הבית ומאפים גליליים. למנה עיקרית? מבחר מעניין מחכה לכם, לפי בחירה.

קפה נספרסו ומאפי בוקר מתוקים יקנחו את הארוחה ויסמנו עבורכם, שהגיע הזמן לעבור לשלב הבא ביום.
 
בצהריים, כאשר השמש קופחת, מסעדת לוטה היא המפלט המושלם מהחום.

כשהיא עוטה גלימה מסוגננת, מהודקת יותר, לוטה תיקח אתכם למסע בזמן לעבר רחוק וחולמני, של טעמים מקומיים בעטיפה אירופאית: תפריט דגי כנרת ובשרים הגדלים בין גבעות הגליל לגולן, מטעמי גינה טריים וקקופוניה שלמה של אידוי, הקפצה ועשייה מוקפדת, אך עליזה.
 
לעת ערב, לוטה היא גברת מהודרת וכומסת סוד, האוצרת שלל מנות עשירות, מרוכזות ומדויקות, המתעלות על עצמן בכל פעם מחדש.
לאורך כל שעות היום במסעדה, מוגשת תזמורת מעניינת של קוקטיילים, אלכוהול משובח, בירות מקומיות מרחבי הגליל ויין הבית – 'לוטה', בשיתוף פעולה מרגש עם יקב רקאנטי עטור הפרסים.
 
בר בריכה
למרגלות המדשאות הצפוניות, בסמיכות לספא וללובי, נושק הבר לבריכה עם מבט רחב לכנרת, במלוא הדרה.
בר הבריכה של מחניודה מגיש מבחר נהדר של משקאות, פירות טריים, חטיפים מיוחדים וכריכים.
 
Lotte Food Truck
 כמלון היחיד בטבריה המחזיק חוף ים פרטי, גלי כנרת ממשיך את מסורת האירוח עד לנקודת המפגש בין גלים לצדפים.
 Lotte Food Truckמגיש אוכל קליל ומהיר מבית מחניודה, כמו המבורגר מפרה דשנה, נקניקיות עגל, שניצל בפילינג של תבלינים, קבב דג ארץ ישראלי ושלל מנות שוק של ירקות צלויים, דגים מטוגנים וצ'יפס ממכר.
תפריט שישי פודטראק : המבורגר, סופלקי פרגית, סלט וצ'יפס.
תפריט שבת פודטראק: סופלקי פרגית, חומוס, סלט, כריך אסאדו מפורק.
פתוח בשישי ובשבת בלבד.
 
 
הלובי
הלובי הוא מקום המפלט המושלם מהחום שבחוץ, בו תמצאו לאורך כל היום בירות קרירות, יינות מרעננים, קפה איכותי של נספרסו ואוכל קליל שנאכל בנונשלנט, על הספות המרהיבות שפזורות בחללו.
איזה בירות, שאלתם? בירה מלכה, בירה הרצל, ועוד בירות עם שמות מגניבים שמגיעים ממרחבי הגליל והסביבה.

לוטה עד החדר | שירות החדרים
לאלו המעדיפים להישאר קרוב לחדר, מוגש תפריט מגוון של מנות קלילות ומשביעות, שתיה קלה וחריפה, יין משובח ופירות.
פעיל עד השעה 22:00 ומשעה 22:00 השירות פעיל למשקאות קלים/חריפים בלבד.

שעות פעילות מסעדת לוטה:
 
א'-ה' 
בוקר – 07:30 -10:30
צהריים – 13:00 – 15:00
ערב- 18:30- 22:00
 
פודטראק בשישי ושבת – מוגש במרפסת של המסעדה מול הבר בריכה (איזור הושבה מול הבר).
 
ארוחת בוקר שישי- 07:30-11:30
פודטראק שישי– 13:00-15:00 (בכפוף לכניסת השבת)
ארוחת ערב שישי – 18:00-21:00 
 
ארוחת בוקר שבת  במסעדת לוטה: 07:30-12:00
פודטראק שבת  13:30-16:45
ארוחת ערב שבת במסעדת לוטה – 19:30-22:00 (בכפוף לצאת שבת)
תפריט לובי (חלבי)  
ימים א-ה  13:30-22:00
ימי שישי – 16:00-22:00
יום שבת – 17:00-22:00
 
 

אירוח ילדים במלון הינו מגיל 16 ומעלה


הזמן שולחן